MASIGNCLEAN101

Çağatay Akman'dan Sonra Aleyna Tilki'de Telif Yedi !

Aleyna Tilki'nin 200 milyondan fazla tıklanan Cevapsız Çınlama şarkısı henüz bilinmeyen nedenden dolayı YouTube'den telif yedi.
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Çağatay Akman'ın Gece Gölgenin Rahatına Bak adlı şarkısı da Anna RF adlı bir müzik gurubu tarafından telif yiyerek YouTube'den kaldırılmıştı ve bu telif olayı gündeme bomba gibi düşmüş bütün sosyal alemde bir süredir konuşulmaktaydı bunun üzerinden henüz geçmemişken Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısı da telif yedi.

16 yaşındaki genç şarkıcı Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısıyla tanınmıştı ve baya bir süre konuşulmuştu. Cevapsız Çınlama şarkısı ile Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı bir rekabet içindeydiler.

Telif ihlali bildiren kişi Aleyna Tilki olarak görünüyor

Bildiğiniz üzere Cevapsız Çınlama şarkısı Aleyna Tilki'ye ait fakat telifi atan kişi ise Aleyna Tilki olarak gözüküyor. Henüz bu olay çözülmemişken ortada Aleyna Tilki son zamanlarda Çağatay Akman telif yüzünden çok konuşulduğu için kendisi bir adım geri düştüğünden dolayı böyle bir şey yapıldığı düşünülüyor yani bir nevi Viral reklam gibi.
Ülkemizde bunun birçok örnekleri var örnek olarak: Poppy, Marina Joyce, vb. Bu sorular üzerine Aleyna Tilki resmi Twitter hesabında:
''Kendi kendime telif atmayacağıma göre.. Sahte kimliğimle,iznim olmadığını söylemişler.''
diye bir paylaşımda bulundu...
Paylaş :



O Güzel Yorumlarınızı Lütfen Bize Saklayınız; info@ulticanpro.com