MASIGNCLEAN101

iPhone 8'in çizimleri ortaya çıktı!

Apple'ın merakla beklenen iPhone 8 modeli hakkında ilk elle tutulur sızıntı geldi. İşte karşınızda iPhone 8'in tasarım çizimleri.


Apple, bu yıl iPhone'un 10. yılını kutlayacak. iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerinin yanında iPhone 8 veya iPhone Edition olarak isimlendirilecek özel iPhone modellerinin Eylül ayında tanıtılması bekleniyordu. iPhone etkinliğine daha aylar varken, iPhone 8'e ait olduğu söylenen tasarım çizimleri bugün internete servis edildi.
iPhone 8'in tasarım çizimlerinde en dikkat çeken nokta kamera oluyor. Çizimlere göre; iPhone 8'de de çift kamera kurulumu yer alacak. Bu kameranın çıkıntısı ile varla yok arasında olacak.

iPhone 8 ile çift ön kamera gelebilir

Ancak bu sefer lenslerin konumlandırılması yanlamasına değil diklemesine olacak. Ayrıca iPhone 8'in ön kamerası da çift kamera kurulumu ile gelebilir. Selfie fotoğraflardan daha çok yüz algılama teknolojileri için ön kamerada çift kuruluma yer verilmesi bekleniyor.
Bildiğiniz gibi Galaxy S8'in göz tarama sistemi oldukça güvensiz. Apple, fotoğraftaki gözden bile kilidi açan Galaxy S8'in Iris tarayıcısına, iPhone 8 ile güvenliği arttırdık şeklinde gönderme yapabilir.

Ana ekran tuşu gidiyor geniş ekran geliyor

Tasarımda bir diğer dikkat çeken nokta ise ana ekran tuşunun ortadan kalkması. Bildiğiniz gibi iPhone 7 ile zaten fiziksel olan ana ekran tuşu kaldırılmıştı. Apple, iPhone 8 ile bu tuşu tamamen kaldırıp ekranı alt bölüme doğru uzatabilir.
Böylelikle Infinity Display veya FullVision gibi gösterişli isimler ile adlandırılan, aslında geniş ekran olarak da tabir edilebilecek teknolojiye iPhone 8 ile geçilebilir. Bakalım Apple, komple ekran teknolojisini nasıl isimlendirecek?
Son olarak, iPhone 8'de yine 3.5mm kulaklık girişinin olmayacağını belirtelim.

Paylaş :



O Güzel Yorumlarınızı Lütfen Bize Saklayınız; info@ulticanpro.com