MASIGNCLEAN101

Assassin's Creed Identity


Mobil cihazlarınızda bilgisayarlarınızdaki kalitede bir Assassin's Creed oyunu oynamak ister miydiniz?


Assassin's Creed Identity, bigisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız Assassin's Creed serisinin mobil cihazlar için yayınlanmış en kaliteli, en geniş kapsamlı versiyonu olarak tanımlanabilir.
Android işletim sistemini kullanan Android telefonlarınızda ve Android tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Assassin's Creed Identity, bizi Assassin's Creed serisinin 2. oyunu gibi İtalya'ya ve Rönesans dönemine konuk ediyor. Oyunda temel olarak The Crows adlı gizemli bir oluşumun sırrını çözmeye çalışan bir kahramanı yöneterek süikast yeteneklerimizle görevleri tamamlamaya, hedeflerimizi ortadan kaldırarak tarihin akışını değiştirmeye çalışıyoruz.
Assassin's Creed Identity'de oyuna başlarken bize kendi kahramanımızı yaratma ve kişiselleştirme imkanı veriliyor. Oyun içerisinde farklı kahraman sınıfları yer alıyor ve bu kahraman sınıfları bize farklı oyun stilleri sunuyorlar. Berserker, Thief, Shadow Blade ve Trickster gibi kahramanlarımız kendilerine has yeteneklerle donatıldıkları için oyunu farklı kahramanlarla tekrar tekrar baştan oynayabilirsiniz.
Assassin's Creed Identity'nin oynanışı bilgisayarlarımızda ve konsollarımızda oynadığımız diğer Assassin's Creed oyunlarından farklı olmaması açısından dikkat çekiyor. Mobil cihazlarımız üzerinde geniş bir açık dünyaya sahip haritalarda yine tırmanıyor, ünlü Leap of Faith atlayışını yapıyor, zorlu parkur mücadelelerine katılıyor, gizlice düşmanlarımızı avlamaya ya da açıktan savaşmaya çalışıyoruz.
Assassin's Creed Identity'nin grafik kalitesinin de mobil cihazlar için bir hayli yüksek kalitede olduğunu söyleyebiliriz. Ubisoft bu oyunda oldukça üst seviye bir içeriği mobil cihazlarla uyumlu hale getirmeyi başarmış.
Assassin`s Creed Identity Artı Yönleri
  • + Konsol kalitesinde grafikler
  • + Serinin oynanış yapısını koruyan mekanikler
  • + Geniş haritalar
  • + Farklı kahraman sınıfları



Satın Almak İçin Tıklayın

Paylaş :



O Güzel Yorumlarınızı Lütfen Bize Saklayınız; info@ulticanpro.com